Informatie over de Route

Naar Burgemeester Bosstraat 46 – 3043 GD Rotterdam. (Na aankomst even bellen op mijn mobiel 06 252 089 31 en ik zal de deur openen. Er kan gratis geparkeerd worden in deze straat).

Met navigatiesysteem

De rit met navigatie zal weinig problemen geven. Voor diegene zonder navigatie:

Komend vanaf Den Haag/Amsterdam

Via de A4/A13 nader je Rotterdam en neem je de afslag Rotterdam Airport, Industrieterrein Noord-West. Op de afslag pak je gelijk de ventweg welke onderlangs de afslag gaat. Deze weg volgen langs de volkstuintjes en hier Rotterdam inrijden. Ter hoogte van de bakker linksaf, onder de snelweg door, en gelijk links afslaan de Parallelstraat op. Sla rechtsaf de Wouwerlaan in; deze buigt rond en loopt door in de Burgmeester Bosstraat.

Komend vanaf Utrecht/Gouda

Vanaf Utrecht de A12 volgen richting Den Haag en bij Gouda de A20 aanhouden. Bij het knooppunt Kleinpolderplein de afslag Overschie nemen. Op de rotonde de afslag Overschie Oost ingaan. Hier de Abstweg volgen, deze loopt door in de Oost Sidelinge en de Parallelstraat. Op de Parallelstraat na het benzinestation de eerste straat rechts de Wouwerlaan in. Deze buigt rond en loopt door in de Burgemeester Bosstraat.

Komend vanaf Dordrecht/Breda

Vanuit de A15/A16 nader je Ring Rotterdam. Bij het knooppunt Kleinpolderplein de afslag Overschie nemen. Op de rotonde de afslag Overschie Oost ingaan. Hier de Abstweg volgen, deze loopt door in de Oost Sidelinge en de Parallelstraat. Op de Parallelstraat na het benzinestation de eerste straat rechts de Wouwerlaan in. Deze buigt rond en loopt door in de Burgemeester Bosstraat.
 
Met het openbaar vervoer

Bus 33 vanaf Rotterdam Centraal rijdt zeer regelmatig naar Rotterdam/The Hague Airport. Deze stopt bij halte Burgemeester Bosstraat aan de achterzijde van het gebouw. Dienstregeling RET.