Die perfecte donkere broek als basis welke moeiteloos kan worden ingezet. Of dat goede neutrale jurkje. De perfecte jasjes in een opvallende stof en een mooi vormgegeven neutrale kleur. Voor vrouwen die er van genieten om zelf combinaties te maken en daar een ster in zijn.

Het vergt een andere benadering in advies en het maken, het plannen van de garderobe. Meedenken in combinaties en weten wat er al aanwezig is – of gewoon tijdens aanschaf bewust alles naast elkaar leggen en een lijstje maken van de wensen die er nog meer liggen. Op deze manier kan een zakelijke en hoogwaardige ‘capsule wardrobe’ opgebouwd en uitgebreid worden. Voor een garderobe die blijft.

Naast de basisklassieker die een goed uitgangspunt is wil je op termijn ook wel eens iets anders. Juist die stijlvolle blikvanger voor het juiste moment, ook omdat meer kleur in een outfit of dat bijzondere materiaal jou een voorsprong geeft op de zichtbaarheid. Kleding die je in je werk en functie ondersteunt maar ook met meer variatie.

Wat materialen betreft kan er erg veel. Kiezen voor de mooiste kwaliteiten die speciaal behandeld moeten worden is een optie. Verder kijken en rekening houden met het feit dat bepaalde items wasbaar moeten zijn; bij voorkeur in de wasmachine. Ook daarin is in bepaalde gevallen een goede keuze in te maken. Omdat niet iedereen de handige handen heeft om een zijden top of een wollen broek voorzichtig te reinigen. Combineren als troef.Dames introductie >
Damespakken >
Outfits & Combinaties >
Working Dresses >
Robe Manteau >
Gelegenheidskleding >