Als jij het echt heel anders wil, omdat het klassieke pak niet bij jou past.

Opvallend en eigenzinnig qua design, of met materialen die ongebruikelijk zijn. Dat spreekt jou aan. Je hebt een baan in de creatieve sector en dus kun je je meer permitteren qua extravagantie in jouw presentatie. Misschien sta je op het podium en hebt daarvoor een specifieke performance in gedachten. Zichtbaar en opvallend. Zonder woorden vertelt jouw outfit dat jij de artiest bent, of dat je gaat trouwen en er een passend themafeest van wil maken.

Als de klassieke vorm wel past in je presentatie maar dat de uitwerking in stof, kleur, dessin of juist in details heel anders mag. Dat je daar al een bepaald beeld voor in gedachten hebt, maar dat niet kan vinden in een winkel of op internet. Het kan ook zijn dat die leuke items waarvan je droomt qua vindbaarheid en pasvorm ophouden bij een kleinere maat.

Het is een mooi proces om samen te kijken hoe dat beeld wat je gevormd hebt passend op je lijf wordt gemaakt. Door buiten het bestaande aanbod te zoeken naar dat interessante materiaal wat nog meer effect heeft. De mooie details en de goede vorm. Om dat speciale effect te bereiken met dat unieke en exclusieve pak.


men-bw


Heren introductie >
Klassieke maatpakken >
Eigenzinnige maatpakken >
A Different Blue – colberts >
Topkwaliteit overhemden >