Sta jij binnenkort echt in de belangstelling? Omdat er iets te vieren valt. Denk aan het afronden van een onderzoek in de vorm van een promotie, een familiefeestje, een (huwelijks-) jubileum, een dochter die gaat trouwen of een ander speciaal moment, en wil je stralen?

Rekening houden met die gelegenheid is dan zeker aan de orde. Dat promotiemoment vraagt een ingetogen outfit, naast je dochter staan verfijnde kleding. Zelf de ster zijn van de dag luistert nauw, omdat je ook naderhand blij wil zijn met de foto’s van dat speciale moment…

Een goede jurk, feestelijk in stof en details is al fraai om over na te denken en te kiezen. Je kunt meer uitpakken in materiaal en dramatiek. Of verder kijken en weten dat je iets vaker wilt dragen.

Glans en glitter, opvallen in stijl. Of juist de klasse en de edele glans kiezen van zijde. Er is feestelijks genoeg te vinden qua materialen. Kant, pailletten, satijn en veel meer. De vraag is wat je wilt en wat echt bij je past om die onvergetelijke dag nog mooier te maken.


“Chris Ezerman heeft voor mij een aantal pakken en een gala-outfit gemaakt. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook heerlijk om te dragen. Deze kledingstukken laten niet alleen zijn vakmanschap zien, maar voldoen ook aan een aantal heel specifieke wensen van mijzelf. Eén daarvan: geheime zakken.” – ANKE-THEA DIJKMAN, Language Trainer GLR.
Dames introductie >
Damespakken >
Outfits & Combinaties >
Working Dresses >
Robe Manteau >
Gelegenheidskleding >