De man en zijn pak. Maatwerk kent voor hem veel facetten. Er is veel keuze in de klassiekers, maar ook eigenzinnige kleuren en stoffen kunnen interessant zijn. Belangrijk is wel dat de materiaalkeuze, vorm en details passen bij de lichaamsvorm. En dan maakt het niet uit of je normaal van postuur bent of steviger qua lijf en leden. Erg smal of juist de extra getrainde sportman.

De wens om meer vanuit design naar een passend pak te komen. Niet startend vanuit een paspak zoals door zoveel aanbieders gedaan wordt maar met gemeten maten en diverse pasmomenten genieten van het groeiproces en tot het mooiste resultaat te komen.

Er is keuze uit diverse materialen van gerenommeerde Engelse en Italiaanse leveranciers. De mooiste stoffen variƫrend van cool wool, linnen, katoen, tweed of speciale effectgarens of weefsels om het nog even specialer te maken. De bekende minidessins als pinpoint en birdseye en verschillende krijtstrepen of de windowpane als beschaafde ruit. Een stijlvol alternatief in de boardroom. Natuurlijk kan de creatieve geest met zijn pak ook meer kanten op. Kleur in een klassieke vorm of de neutrale kleuren in een opvallender vormgeving. Uiteraard rekening houdend met de tak van business waarin je je nog beter mag manifesteren.

Er is niet alleen keuze in materiaal, maar ook in maakwijze. Wordt het dubbel canvas of toch de toegankelijker manier? Voering in effen, ingeweven motieven of toch iets speciaals aan de binnenkant. De details die voor jou bestemd zijn. Of ligt er een wens op heel ander vlak die in het standaardaanbod niet te realiseren zal zijn. Is het pak smal gesneden en lichaamsvolgend of toch liever iets comfortabeler. Het kan veel vragen oproepen, maar ook juist daardoor kan je met een gedegen en objectief advies tot die keuze komen welke jouw verhaal weerspiegelt.


men-bw


Heren introductie >
Klassieke maatpakken >
Eigenzinnige maatpakken >
A Different Blue – colberts >
Topkwaliteit overhemden >