1. Masterclass Herencolbert maken

Het maken van een mannenjasje vraagt oefening en ervaring. De beste manier is om eerst uitgebreid kennis te maken met alle technieken. Daarna met de complete werkvolgorde voordat er verdieping kan plaatsvinden: in pasvorm, in het verwerken van ruiten en dessins, een versie met los binnenwerk (double canvas) of unconstructed. Daarom bestaan masterclasses uit 2 blokken.

Meer informatie vind je hier ->


2. Masterclass Herenpantalon

Het maken van een mannenbroek gaat verder dan het verwerken van katoenen broeken. Dit vraagt oefening en ervaring. Daarom is deze masterclass dusdanig uitgewerkt dat gedurende het maken alle technische aspecten aan bod zullen komen.

Meer informatie vind je hier ->


3. Masterclass Damesjasje met Designerdetails

Een goed passend damesjasje is voor veel makers een uitdaging. Het kijken naar details, vorm, belijning en vooral de verhouding op het lichaam. Daarnaast is het onderzoek naar techniek, materiaal en met name los binnenwerk een interessante keuze om dieper op in te gaan.

Meer informatie vind je hier ->


4. Workshop Little Black Dress

Volgens kenners gaat er niets boven de ‘Little Black Dress’ – la Petite Robe Noir – ooit gelanceerd door Coco Chanel. Het zwarte jurkje is een musthave voor elke vrouw. Ideaal om achter de hand te hebben als je niet weet wat te dragen. Geschikt voor elke gelegenheid en elk seizoen. Moeiteloos te combineren met een jasje of bolerootje.

Meer informatie vind je hier ->