Workshop Little Black Dress

Volgens kenners gaat er niets boven de ‘Little Black Dress’ – la Petite Robe Noir – ooit gelanceerd door Coco Chanel. Het zwarte jurkje is een musthave voor elke vrouw. Ideaal om achter de hand te hebben als je niet weet wat te dragen. Geschikt voor elke gelegenheid en elk seizoen. Moeiteloos te combineren met een jasje of bolerootje.

Verder af te maken met een goed collier, een mooie broche of andere juwelen. Een goede tas en schoenen zullen het compleet maken. Daar gaan Marieke Blok en Chris Ezerman het uitgebreid over hebben. Wat zwart doet, maar ook niet doet. Wat de effecten kunnen zijn als je er iets aan toevoegt. Glans, transparantie, aaibaarheid. Locatie: Atelier Chris Ezerman, Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam. Jaarlijks 1 – 2 sessies.


Op de hoogte blijven van de real-life activiteiten? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief (onder aan deze pagina).


Masterclass Herencolbert maken

zelf herenpak maken

Deze masterclass is bedoeld voor vakmensen die al vaker een jasje met voering hebben gemaakt, en hun techniekkennis, techniekhantering en het leren werken in volledige perfectie willen verbeteren. Het is noodzakelijk ervaring in naaitechnieken en patroontekenen te hebben. Chris Ezerman geeft deze masterclass bij de opleiding tot meestercoupeur.


Op de hoogte blijven van de real-life activiteiten? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief (onder aan deze pagina).


men-bw


Inspiratie en Educatie – Offline en Online

Workshops, Masterclasses, Shows en Evenementen. Postings op Social Media. Blogs en nieuwsbrieven. Chris Ezerman deelt graag zijn enthousiasme en vakkennis. Op het Atelier, op Locatie, op Facebook, LinkedIn en Instagram, en tijdens Interviews.

Op de hoogte blijven van de real-life activiteiten? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.


Abonneer je op de nieuwsbrief

* verplicht